вівторок, 19 лютого 2008 12:59

На 29-у році життя померла дворазова чемпіонка світу з боксу

На 29-у році життя померла дворазова чемпіонка світу з боксу

Чемпіонка світу і Європи з боксу росіянка Олена Сабітова померла на 29-му році життя після хвороби. 

Як повідомила у вівторок прес-аташе Федерації боксу Росії Наталія Казанова, уродженка Новочеркасська "три дні перебувала в комі, а потім, не прийшовши до тями, померла".

Дівчинці з народження поставили діагноз "остеомієліт стегна" і визнали інвалідом. У школі у неї завжди було звільнення від фізкультури.

Проте в 14 років Олена почала займатися кікбоксингом, пересилюючи себе на тренуваннях. А потім втягнулася, відчула себе краще. Вже через два роки Сабітова виграла першість Росії з кікбоксингу серед юніорів.

"Адже я відро з водою, пам"ятаю, підняти не могла. І на тренуваннях себе пересилювала. А потім втягнулася, відчула себе краще, і результати в спорті почали з"являтися", - розповідала Олена.


У 2001 році триразова чемпіонка Росії і чемпіонка світу з кікбоксінгу Сабітова виграла золоту медаль на першому чемпіонаті світу з боксу серед жінок, який проходив в США, а чемпіонкою Європи вона стала в 2004 році.


Спортсменка працювала в школі вчителькою фізкультури, потім пішла на службу в міліцію, дослужилася до звання сержанта, отримала знак "Відмінник міліції".


Вийшла заміж за чемпіона світу з кікбоксінгу Анатолія Носирєва, разом з яким проживала в Новочеркаську. Минулого року у них народилася донька, повідомляє "Комсомольская правда"

Зараз ви читаєте новину «На 29-у році життя померла дворазова чемпіонка світу з боксу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі