четвер, 03 жовтня 2013 04:48

"МЮ" поставив два ешелони перед своїми воротами" - Кучер

"МЮ" поставив два ешелони перед своїми воротами" - Кучер
"Головне, що не програли" - Кучер ФОТО: football.ua

Після забитого голу у ворота донецького "Шахтаря" гравці англійського "Манчестер Юнайтед" відійшли в оборону. Про це розповів захисник "гірників" Олександр Кучер.

"Всі матчі проти англійських команд були важкими. Легко і просто з ними не буває. Але зі всіма можна грати. Гол Велбека? Зараз важко сказати, хто не встиг за ним. Треба подивитися відео.

"МЮ" - це "МЮ". Команда не потребує особливого представлення. Нам протистояв дуже хороший суперник. Всі лінії команди збалансовані. Після забитого голу суперник відійшов в оборону - закрив всі зони і нам було важко з ними. Все-таки англійці вміють добре захищатися. Сьогодні вони поставили два ешелони перед своїми воротами. Ми намагалися їх розхитати, щоб мати змогу створити гольові моменти.

Не тільки після голу Тайсона, але й до матчу у нас було відчуття, що ми можемо перемогти. Нам потрібно прагнути обігрувати такі великі команди, щоб самим рости.

Велику увагу ми звертаємо на стандарти. У минулій Лізі чемпіонів ми отримували багато голів саме після розіграшу стандартів. Деякі з них були вирішальними.

Не можна сказати, що ми залишилися задоволені результатом, але головне, що не програли.

Що сказав Луческу? Завтра о п'ятій," - сміється Кучер.

Нагадаємо, "Шахтар" та "МЮ" зіграли внічию — 1:1. Голи забили Денні Велбек та Тайсон.

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" поставив два ешелони перед своїми воротами" - Кучер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі