понеділок, 09 травня 2011 11:00

"МЮ" переміг "Челсі" у битві за чемпіонство

"МЮ" переміг "Челсі" у битві за чемпіонство

"Манчестер Юнайтед" обіграв "Челсі" у матчі чемпіонату Англії з рахунком 2:1. Завдяки цій перемозі "МЮ" за два тури до кінця чемпіонату відірвався від "Челсі" на шість очок і майже гарантував собі чемпіонство.

Матч проходив на стадіоні "Олд Траффорд" в Манчестері. Рахунок вже на 40-й секунді зустрічі відкрив нападник "Манчестера" Хав'єр Ернандес: отримавши пас від Пак Чжи Суна, він скористався помилкою Давіда Луїса і реалізував вихід один на один. На 23-й хвилині Неманья Відіч забив другий гол головою після навісу.

У "Челсі" було як мінімум кілька можливостей забити у першому таймі, проте завдяки впевненій грі Едвіна Ван дер Сара "Манчестер" не пропустив. Френк Лемпард відіграв один гол на 69-й хвилині: після скидки Івановича півзахисник "Челсі" пробив впритул, скориставшись тим, що Відіч вчасно не створив офсайд.

До кінця чемпіонату "Манчестер" зіграє з "Блекпулом" і "Блекберном", а "Челсі" зустрінеться з "Ньюкаслом" і "Евертоном". Для того щоб зайняти перше місце, "Манчестеру" в останніх двох матчах достатньо набрати хоча б одне очко.

"Арсенал", який займає третє місце в турнірній таблиці, також зазнав поразки, поступившись у гостях "Сток Сіті" з рахунком 1:3. Таким чином, команда Арсена Венгера втратила надії на чемпіонство і як і раніше відстає від "Челсі" на три очки, пише "Лента".

Манчестер Юнайтед - Челсі - 2:1 (2:0, 0:1)

Голи: 1:0 - Х. Ернандес (1), 2:0 - Відіч (23), 2:1 - Лемпард (69).

МЮ: ван дер Сар, О'Ши (Дж. Еванс, 46), Відіч, Ріо Фердинанд, Фабіо (Смоллінг, 88), Пак Чжи Сун, Каррік, Валенсія, Гіггз, Х. Ернандес, Руні.

ЧЕЛСІ: Чех, Іванович, Давід Луїз (Алекс, 46), Террі, Е. Коул, Ессьєн, Лемпард, Обі Мікель (Рамірес, 46), Малуда, Дрогба, Калу (Торрес, 61).

Попередження: Іванович (12), Руні (39), Ессьєн (43), Гіггз (83), Рамірес (86), Дрогба (90).

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" переміг "Челсі" у битві за чемпіонство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі