пʼятниця, 02 серпня 2013 09:53

"Можу грати по всьому правому флангу" - "Металіст" підписав Ксьонза

Український півзахисник Павло Ксьонз підписав контракт з харківським "Металістом". Орендна угода розрахована на 1 рік з подальшим правом викупу.

"Враження — найпозитивніші. "Металіст" - команда найвищого рівня. Одна з найсильніших в Україні. Показує хороший футбол. Велике дякую, що на мене звернули увагу, і я буду своєю грою доводити, що гідний виступати в цьому клубі. Знаю, що у команді величезна конкуренція, але постараюся закріпитися в складі на будь-якій позиції. А взагалі, я дуже радий перейти в такий клуб, з такими вболівальниками! Буду дуже старатися!

В основному, моя позиція атакуюча. А взагалі, я можу грати по всьому правому флангу - і в захисті, і в півзахисті.

Я знайомий із Сергієм Пшеничних та Ігорем Шуховцевим. З Ігорем я грав разом в "Іллічівці", а з Сергієм познайомився на відпочинку. Всі інші хлопці теж прийняли мене добре. Колектив дружний, і, я думаю, з адаптацією не повинно бути проблем", - поділився Павло своїми враженнями про перші дні в команді.

Коротка довідка:

Дата народження: 2 січня 1987

Зріст: 176 см.

Вага: 69 кг.

Попередні клуби: "Динамо", "ЦСКА", "Закарпаття", "Іллічівець", "Харків", "Олександрія", "Карпати".

Зараз ви читаєте новину «"Можу грати по всьому правому флангу" - "Металіст" підписав Ксьонза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі