середа, 16 травня 2007 15:50

Моурінью виділять менше коштів на зміцнення складу "Челсі"

Голова правління лондонського "Челси" Брюс Бак заявив, що наставникові "аристократів" Жозе Моурінью, 46 років, будуть виділені необхідні кошти на зміцнення команди в міжсезоння, повідомляє Sky Sports.

В той же час він відмітив, що сума буде значно меншою, ніж в минулі роки, оскільки поступове зниження суми, що виділяється на трансфери, передбачено довгостроковим планом розвитку клубу до 2010 року.

У 2003 році Роман Абрамович придбав лондонський "Челсі" і відразу виділив 300 мільйонів фунтів стерлінгів на покупку нових гравців. Взагалі на клуб росіянин виділив вже більше мільярда доларів.

Тоді ж була розроблена програма розвитку клубу, яка передбачає щорічне зменшення суми, призначеної на покупку нових футболістів. До 2010 року лондонський клуб повинен спиратися на своїх вихованців і запрошувати в команду гравців зіркового рівня тільки на конкретні ігрові позиції, що повинне привести до збалансованої моделі складу команди.

- Ми не можемо постійно мати необмежений бюджет. Навіть смішно думати, що пан Абрамович витрачатиме величезні суми щороку заради посилення складу. Ми регулярно вливатимемо в команду нову кров. В ідеалі, у нас повинні бути 24 гравці високого класу, до чого ми й прагнемо, – заявив Бак.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью виділять менше коштів на зміцнення складу "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі