неділя, 20 листопада 2011 13:57

Моурінью встановив власний рекорд, Роналду наздогнав бразильця Роналдо

Моурінью встановив власний рекорд, Роналду наздогнав бразильця Роналдо

Головний тренер "Реала" Жозе Моурінью завдяки тому, що його команда в матчі 13-го туру чемпіонату Іспанії обіграла "Валенсію" (3:2), встановив власний рекорд за кількістю перемог поспіль, інформує офіційний сайт "вершкових".

Максимальна переможна серія Моурінью тепер триває 11 матчів - під його керівництвом "Реал" послідовно обіграв "Райо Вальєкано" (6:2), "Аякс" (3:0), "Еспаньол" (4:0), "Бетіс" "(4:1), "Малагу" (4:0), "Ліон" (4:0), "Вільярреал" (3:0), "Реал Сосьєдад" (1:0), ще раз "Ліон" (2: 0), "Осасуну" (7:1) і "Валенсію".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Реал" здолав "Валенсію", "Барселона" не помітила "Сарагосу"

Попередня серія Моурінью налічувала 10 матчів - вона була в сезоні 2002/03, коли португальський фахівець тренував "Порту".

Тим часом форвард "Реала" Кріштіану Роналду, забивши гол у ворота "Валенсії", наздогнав бразильця Роналдо в списку бомбардирів королівського клубу, повідомляє Onda Cero.

Цей гол став для Роналду 104-м в 107 матчах. Варто зазначити, що нападаючому збірної Бразилії знадобилося провести для цього на 70 матчів більше.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью встановив власний рекорд, Роналду наздогнав бразильця Роналдо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі