пʼятниця, 26 листопада 2010 12:47

Моурінью прокоментував "подвиги" Рамоса і Алонсо в матчі з "Аяксом"

Моурінью прокоментував "подвиги" Рамоса і Алонсо в матчі з "Аяксом"

Наставник мадридського "Реала" Жозе Моурінью відкинув звинувачення в неспортивній поведінці з боку УЄФА.

Нагадаємо, тренер звинувачується в тому, що він під час недавнього матчу Ліги чемпіонів з амстердамським "Аяксом" через воротарів Єжи Дудека та Ікера Касільяса він дав вказівки двом іншим гравцям своєї команди - Серхіо Рамосу і Хабі Алонсо - отримати другі жовті картки, щоб підійти до поєдинків плей-офф "чистими".

Гравці так і вчинили, отримавши друге попередження за очевидне затягування часу. Таким чином, вони пропустять матч з "Осером", який вже нічого не вирішує.

У відповідь на такі звинувачення Моуінью заявив, що він розмовляв з багатьма гравцями, а не тільки з Серхіо Рамосом і Хабі Алонсо.

"Це абсурд якийсь, - наводить AP слова Моурінью. - Під час матчу я розмовляв не тільки з Дудеком, Рамосом і Алонсо. Так чи інакше вказівки давав усім футболістам. Всі ці версії - вигадки. Для мене головне, що ми перемогли з великим рахунком, показавши при цьому гарну гру. А решта мене не цікавить".

Нагадаємо, що засідання УЄФА у цій справі призначені на 30 листопада.

За матеріалами СЭ

Зараз ви читаєте новину «Моурінью прокоментував "подвиги" Рамоса і Алонсо в матчі з "Аяксом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі