середа, 14 березня 2007 14:44

Моурінью припинив спілкуватися з пресою

 

Головний тренер "Челсі" Жозе Моурінью, 46 років, виступив з заявою стосовно повідомлень, які з"явилися в англійський пресі. Журналісти писали, що португалець має намір очолити "Реал", повідомляє chelsea-fc.ru.

- Соромно, що англійська преса не може прийняти правду і об"єктивно сприймати реальність. Кожну заяву вона інтерпретує по-своєму і робить з неї висновки для дискусії. В Іспанії я лише сказав, що було б великою честю очолити такий клуб, як "Реал". Але це нереально до 2010 року. У мене контракт з "Челсі", я люблю цю команду і мені подобається тут працювати. Немає такого варіанту, при якому буду вільний для роботи в "Реалі" в наступному році, - заявив Моурінью. - Але ніяк не можу прийняти той факт, що преса повністю змінює значення моїх слів і створює брехливі заголовки. Хочу заявити, що припиню спілкування з пресою крім коментарів ТБ та радіо наших матчів.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью припинив спілкуватися з пресою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі