четвер, 05 червня 2008 13:41

Моурінью починає полювати за суперзірками для перебудови "Інтера"

Нещодавно на прес-конференції новий тренер міланського "Інтера" Жозе Моурінью сказав, що йому потрібні тільки 2-3 нових гравці, а підбором нинішніх виконавців він повністю задоволений.

Проте його дії розходяться зі словами. Португалець почав будувати новий "Інтер", в якому не бачить місця передусім для свого співвітчизника Маніше.

"Інтер" почав свою трансферну діяльність з Іспанії, як повідомляє Gazzetta dello Sport. Першою зупинкою агента клубу Марко Бранка став "Реал". Чемпіони Італії хочуть обміняти двох "гравців Манчіні" Станковіча та Бурдіссо на непотрібного мадридцям Мамаду Діарра. В переговорах про обмін можуть взяти участь також Адріано та Суазо.

Не проти "нерадзуррі" поборотися за Робінью, який має складнощі в підписанні нового контракту з королівським клубом.

Станковічем зацікавилося мадридське "Атлетико", тому він може стати одним з козирів в справі про підписання Куна Агуеро.

В "Барселоні" міланців приваблююють Деку, якого в свій час відкрив як гравця Моурінью, та Самуель Ето"О.

Моурінью, який зараз перебуває в Японії, не перестає все-таки стверджувати, що пріоритетними для нього є підписання колишніх підопічних Дрогба, Лемпарда та Есьєна з "Челсі", та Куарежми з "Порту".

Зараз ви читаєте новину «Моурінью починає полювати за суперзірками для перебудови "Інтера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі