середа, 28 листопада 2007 13:29

Моурінью готовий до переговорів з Асоціацією футболу Англії

Колишній головний тренер "Челсі" Жозе Моурінью заявив, що він готовий до переговорів з Асоціацією футболу Англії (FA) з приводу роботи в національній команді цієї країни.

За словами португальського фахівця, поки ніхто з FA з ним не зв"язувався, але він не виключає будь-якого варіанту розвитку подій.

Колишній головний тренер збірної Англії Стів Макларен був звільнений 22 листопада наступного дня після поразки від Хорватії (2:3) у вирішальному матчі відбірного турніру Євро-2008. Розмови про нового наставника почалися відразу після відставки Макларена, і одним з основних кандидатів на посаду головного тренера називався саме Моурінью.

Проте незабаром ВВС News повідомив з посиланням на власні джерела, що Моурінью не зацікавлений в роботі із збірною Англії. Після цього в італійських ЗМІ з"явилася інформація, що FA зробила пропозицію колишньому тренеру "Мілана" і "Реала" Фабіо Капелло.

Що стосується останньої заяви Моурінью, то він підкреслив, що не може говорити все, що думає з приводу роботи в збірній Англії до тих пір, поки FA не почне з ним переговори.

Очолити збірну Англії відмовилися вже декілька тренерів (Мартін О"Нілл, Сем Еллардайс, Алан Кербішлі і Стів Коппелл), хоча офіційних пропозицій їм також зроблено не було, повідомляє www.lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Моурінью готовий до переговорів з Асоціацією футболу Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі