субота, 07 травня 2011 17:54

Моурінью дав обітницю мовчання на знак протесту проти дискваліфікації

Моурінью дав обітницю мовчання на знак протесту проти дискваліфікації

Тренер "Реала" Айтор Каранка пояснив, чому головний тренер "галактікос" Жозе Моурінью відмовляється від спілкування з представниками ЗМІ.

"Весь світ знає, який Моурінью. В обуренні він вирішив звернути увагу громадськості на очевидні речі, які всі й так самі бачили.

Моурінью не спілкується з пресою, тому що хоче добитися справедливості. Він не буде говорити з представниками ЗМІ, поки йому не пояснять причини дисциплінарного покарання, яке до нього застосували (п'ятиматчева дискваліфікація). Клуб вже висловив незгоду з цим рішенням УЄФА", - цитує Каранку AS.

"Подібні дискваліфікації виглядають нерозумно, особливо коли людина, яку дискваліфікували, не знає і не розуміє причину покарання. Клуб уже виступив з офіційною заявою і надалі буде підтримувати Моурінью.

Упевнений, головний тренер відчуває нашу повну підтримку. Для мене це велика честь, і я пишаюся тим, що працюю з Моурінью", - наводить слова Айтора офіційний сайт "Реала".

Чотири матчі дискваліфікації є обов'язковими, а п'ята буде накладена на тренера в тому випадку, якщо протягом трьох наступних років він знову дозволить собі критичні висловлювання на адресу УЄФА. Відзначимо, що одну гру дискваліфікації - матч-відповідь з "Барселоною" на "Камп Ноу" - Моурінью вже відбув.

Крім того, португалець заплатить штраф - 50 тисяч євро.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью дав обітницю мовчання на знак протесту проти дискваліфікації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі