пʼятниця, 31 березня 2017 18:10

Моуріньйо вибачився перед колишнім футболістом

Моуріньйо вибачився перед колишнім футболістом
"Коли Швайнштайгер йшов, то я сказав йому, що був не правий" - Моурінью

Менеджер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моуріньйо висловив жаль з приводу відходу з клубу німецького півзахисника Бастіана Швайнштайгера.

Кілька днів тому 32-річний футболіст офіційно став гравцем американського клубу "Чикаго Файр", підписавши з ним, за неофіційною інформацією, річний трудовий контракт.

"Бастіан належить до категорії гравців, з приводу яких я відчуваю жаль через свої дії. Зараз я не хочу говорити про нього, як про гравця, не хочу розмірковувати, купив би я його до своєї команди. Я просто хочу сказати про нього, як про професіонала своєї справи", - цитує Моуріньйо офіційний сайт "манкуніанців".

"Коли Швайнштайгер йшов, то я сказав йому, що був не правий. Коли він просив мене піти раніше, я повинен був дозволити зробити йому це. За це я вибачився перед ним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фіни програли чемпіонам світу в останньому матчі Швайнштайгера

Швайнштайгер великий професіонал. Він мав дуже гарний вплив на команду в тренувальному процесі. Звичайно, я не міг переконати його залишитися, якщо він захотів піти. Попереду у нас багато матчів і, можливо, він би ще отримав ігрову практику, але я був зобов'язаний його відпустити і зараз бажаю йому і його дружині щасливого життя в Чикаго.

На початку сезону у нас було дуже багато гравців у команді. Але Швайнштайгер поважав мої рішення і про деякі з них зараз я дійсно шкодую. Але для мене не проблема зізнатися в цьому і Бастіан знає, оскільки я сказав йому все це в обличчя".

Бастіан Швайнштайгер виступав за МЮ з літа 2015-го, перейшовши з "Баварії", коли командою керував нідерландець Луї ван Гаал. Але з приходом Моуріньйо німець випав зі складу "червоних дияволів" і нинішнього сезону не провів жодного матчу в англійській прем'єр-лізі.

Зараз ви читаєте новину «Моуріньйо вибачився перед колишнім футболістом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі