субота, 21 червня 2008 10:46

Моралес планує в 2009 році повернутися в бокс

На недавній прес-конференції в Тіхуані (Мексика) екс-чемпіон світу в трьох вагових категоріях Ерік Моралес заявив, що він планує повернутися на ринг в наступному 2009-му році і знову спробувати завоювати чемпіонський титул в четвертій ваговій категорії.

"У серпні я почну тренуватися під керівництвом свого батька для того, щоб звикнути до навантажень і скинути зайву вагу, - розповів Моралес. - Я планую тренуватися протягом року і в серпні 2009 року я хочу провести "перевірочний" бій і визначити на що я ще здатний. І якщо все піде добре, я сподіваюся, що зможу вийти на бій за титул чемпіона світу в легкій вазі. Сподіваюся, що це буде бій за титул WBC".

Моралес також розповів, що кілька місяців тому йому надійшла пропозиція провести четвертий поєдинок з іншим прославленим мексиканським боксером Марко Антоніо Баррерою, проте Моралес відхилив цю пропозицію, оскільки спочатку він хоче повернути собі втрачені позиції.

Моралес, втім, не виключив можливості того, що він в майбутньому ще раз зустрінеться з Баррерою. Нагадаємо, що в серпні минулого року Моралес вже намагався завоювати титул WBC в легкій вазі, але програв близьким рішенням суддів Девіду Діасу. Зазначимо, що не тільки Моралес і його команда, але деякі фахівці не погодилися тоді з вердиктом суддів.

28 червня Діасу треба захищати свій титул в бою проти Менні Пакьяо, і, на думку Моралеса, його колишній суперник, а зараз хороший приятель Пакьяо здобуде в цьому поєдинку перемогу.

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Моралес планує в 2009 році повернутися в бокс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі