середа, 27 січня 2010 17:58

Молодіжний склад "Динамо" вперше в історії виграв Меморіал Макарова

Молодіжний склад "Динамо" вперше в історії виграв Меморіал Макарова

Молодіжний склад "Динамо", обігравши у фінальному матчі представника першої ліги, чернігівську "Десну", став переможцем 15-го турніру пам"яті заслуженого майстра спорту, заслуженого тренера України, колишнього голкіпера "Динамо" (Київ) Олега Макарова.

Фінал вийшов достатньо напруженим, не поступаючись матчам елітного дивізіону.

Активність в передній лінії проявляв Єрмоленко, зусиллями якого наприкінці першого тайму "деснянці" вийшли вперед. Захисники "Динамо" неакуратно обійшлися з Кондратюком в межах штрафного майданчика, і Руслан з 11-метрової позначки не залишив жодного шансу Рудьку.

Друга половина вже пройшла з перевагою підопічних Володимира Мунтяна, яким необхідно було відіграватися. Тренери "Десни" намагалися збити темп гри великою кількістю замін, але вберегти команду від пропущеного м"яча все ж таки не змогли.

Активний Дмитро Осадчий, який вийшов на заміну після перерви, отримав пас від Окодуви, не став нічого придумувати, а просто вистрілив по воротах - воротар зреагувати на гарматний удар не зміг. До фінального свистка той же Осадчий мав ще два моменти, але спочатку його випередив воротар, а незабаром не зміг належним чином прийняти м"яч після пасу Макаренка.

Доля трофея вирішувалася в серії післяматчевих пенальті. Удар Щедрого, який бив другим у "Динамо", воротар парирував, але Рудько відповів опонентові своїм сейвом після удару Кобеца. У вирішальний момент здали нерви в Ільяшова, який у відповідь на точний удар Макаренка пробив повз ворота.

Таким чином, молодіжний склад "Динамо" вперше в історії став переможцем Меморіалу Макарова, а голкіпер команди Артур Рудько отримав звання найкращого воротаря турніру.

"Динамо" (молодіжний склад) - "Десна" - 1:1 (0:1).

Голи: Осадчий (81) - Єрмоленко (36, з пенальті).

Серія пенальті - 4:3.

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Молодіжний склад "Динамо" вперше в історії виграв Меморіал Макарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі