пʼятниця, 24 червня 2011 12:05

"Молодіжна збірна України виступила гідно" - Сьомін

"Молодіжна збірна України виступила гідно" - Сьомін

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін став на захист молодіжної збірної України, яка потрапила під шквал критики після виступу на Євро-2011 (U-21).

"Не потрібно багато критичних стріл кидати в молодіжну збірну України, вона гідно виступила. Не забувайте, за бортом Євро наша команда залишила Голландію. Ще багато сильних збірних не поїхало до Данії. А Україна була у фінальній частині.

Так, не пробилися на Олімпіаду, але ж грали у найсильнішій групі. Якби потрапили до іншої - вони б з неї вийшли. Треба думати про майбутнє. У цій команді є група хороших гравців для першої збірної", - сказав Сьоміна "Сегодня Спорт".

Нагадаємо, українці зазнали поразки від Чехії та Іспанії, зіграли внічию з Англією, і, в підсумку, посіли останнє місце в своїй групі, не зумівши пробитися у півфінал турніру.

А у фіналі молодіжного Євро-2011 зустрінуться збірні Іспанії та Швейцарії. У середу в півфіналах обидві команди грали додатковий час: іспанці насилу вирвали перемогу в матчі проти команди Білорусі (3:1), а швейцарці з рахунком 1:0 обіграли Чехію.

Зараз ви читаєте новину «"Молодіжна збірна України виступила гідно" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі