пʼятниця, 18 липня 2008 18:29

Міжнародна федерація хокею застосувала санкції до 6-х гравців за порушення контрактів

Міжнародна федерація хокею (IIHF) відсторонила чотирьох російських хокеїстів Олександра Радулова, Микиту Філатова, Віктора Тіхонова і Федора Фьодорова від участі в міжнародних змаганнях і позбавила їх можливості переходів в нові клуби. Такі ж санкції застосовано до чеха Томаша Мойжіша і канадця Джейсона Крога.

Таке рішення викликане тим, що гравці підписали контракти з новими клубами, маючи діючі угоди з іншими командами, повідомляє офіційний сайт федерації. Всі шестеро гравців підписані або клубами КХЛ, або НХЛ, але збираються перейти з однієї ліги в іншу.

11 липня відбулася зустріч представників керівництва НХЛ, Асоціації гравців НХЛ і Міжнародної федерації хокею, на якій були обумовлені умови переходів гравців з одного клубу в іншій. Згідно досягнутої домовленості, гравці, що мають діючі угоди, зобов"язані виконати контрактні зобов"язання до закінчення строку їх дії.

Таким чином, представники НХЛ сподіваються, що Олександр Радулов, що підписав контракт з уфімським "Салаватом Юлаєвим", повинен повернутися в "Нешвілл Предаторс", з яким у хокеїста укладений контракт до кінця майбутнього сезону.

IIHF ухвалить рішення щодо кожного з гравців окремо, залежно від контракту і його приналежності до тієї або іншої ліги. Всі сторони підпишуть необхідні документи в офісі федерації 31 липня, повідомляє Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Міжнародна федерація хокею застосувала санкції до 6-х гравців за порушення контрактів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі