понеділок, 05 лютого 2007 19:52

Мілько - нова надія "Динамо"

  Вадим Мілько
Вадим Мілько

Президент "Динамо" Ігор Суркіс, 48 років, в кінці минулого тижня назвав ще позицію, яка вимагає посилення в команді, повідомляє Футбол.ua.

На думку президента клубу, "Динамо" має потребу ще в одному опорному півзахиснику, оскільки Юссуф зазнав травми, а Корреа, як говорить Ігор Михайлович, повинен більше працювати на атаку.

Втім, не виключено, що кияни в цій ситуації обмежаться своїми резервами, без виходу на трансферний ринок. На другий ізраїльський збір з головною командою поїде Вадим Мілько, 20 років, - півзахисник "Динамо", який справив хороше враження на президента своєю роботою в міжсезонні.

- Мені дуже сподобалося і те, як працював Мілько в другій команді, і як виявив він себе в матчі з "Оболонню", - розповів Суркіс. -  На мій погляд, цього футболіста можна сміливо підводити і до основного складу "Динамо". Також, можливо, на другий збір з "Динамо" відправиться Андрій Єщенко, по якому в клуб поки не надходило конкретних пропозицій по покупці.

Вадим Мілько, який підписав контракт з "Динамо" влітку 2002 року, довгий час грав за другу і третю команду киян. На сьогоднішній день він є капітаном "Динамо-2". Останній гучний успіх Вадима - виграш 28 січня традиційного "Кубка Олега Макарова", в якому його команда обіграла "Динамо-4", а сам Мілько відзначився забитим голом.

Зараз ви читаєте новину «Мілько - нова надія "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі