неділя, 29 вересня 2013 09:50

Мілевський забив свій перший гол у чемпіонаті Туреччини

Мілевський забив свій перший гол у чемпіонаті Туреччини
Мілевський допоміг своїй команді здобути першу перемогу у сезоні ФОТО: gaziantepspor.org.tr

Колишній форвард київського "Динамо" і збірної України Артем Мілевський відкрив рахунок своїм голами у "Газіантепспорі". Мілевський, вийшовши на поле на 74-й хвилині, встиг віддати гольову передачу і забив сам, а його нова команда здобула дебютну вікторію у сезоні, розгромивши "Кардемір Карабюкспор" з рахунком 3:0.

Для Мілевського сьогоднішній матч був другим у чемпіонаті Туреччини з моменту переходу в "Газіантепспор" - у минулій грі українець також вийшов на поле у другому таймі, що не допомогло "Соколам" уникнути чергового фіаско у Суперлізі. На тижні Мілевський у кубковій зустрічі заробив пенальті, зробивши свій внесок у вихід "Газіантепспора" у другий раунд.

Учора екс-капітан "Динамо" з'явився на полі за рахунку 1:0 на користь "Газіантепспора" (рахунок відкрив гравець збірної Туреччини Тосун). Незабаром після виходу на поле Мілевський допоміг подвоїти рахунок Сердару Озбайрактару, а незадовго до фінального свистка, вийшовши тет-а-тет з голкіпером, українець ефектно перекинув стража воріт гостей.

Газіантепспор - Карабукспор 3:0

Голи: Тосун, 55, Озбайрактар, 79, Мілевський 89

Зараз ви читаєте новину «Мілевський забив свій перший гол у чемпіонаті Туреччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі