вівторок, 11 грудня 2012 11:58

"Мій рекорд Мессі не поб'є" - Саленко

"Мій рекорд Мессі не поб'є" - Саленко
Саленко забив п'ять голів в одному матчі ЧС. Фото: time-football.com

Колишній нападаючий київського "Динамо" Олег Саленко поділився своєю думкою в зв'язку з новим світовим рекордом по результативності протягом календарного року, який встановив нападник іспанської "Барселони" Ліонель Мессі.

"Це рекорд і Мессі, і "Барселони", яка пожинає плоди своєї багаторічної зіграності. Але не сказав би, що 86 голів - фантастика. Це нормальні речі - на тлі тієї гри, яку показує Ліонель. Він не просто забиває, як Мюллер, а забиває, обігруючи пів команди. "Барселона" розкриває суперника, і Мессі проникає у вільні зони завдяки божевільним дриблінгу і швидкості", - сказав Саленко, якого цитує "Сегодня".

За словами екс-динамівця, у Мессі попереду ще багато рекордів.

"Він ще багато рекордів поб'є. Не здивуюся, якщо в наступному році і сто м'ячів заб'є - дивлячись скільки у" Барселони "буде ігор. Але ось мій рекорд - п'ять голів в одному матчі чемпіонату світу - від його нападок, думаю, в майбутньому встоїть .

Таки Мессі в клубі і в збірній - різні гравці. У збірній у нього так забивати не виходить, тому що там його використовують як розігруючого. Побити моє досягнення може чистий нападник, ідеально зіграний зі своєю збірною. Ближче до ЧС-2014 подивимося, в якій хто буде формі", - підкреслив Саленко.

Зараз ви читаєте новину «"Мій рекорд Мессі не поб'є" - Саленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі