вівторок, 13 листопада 2007 09:08

Михайличенко: за шанс потрапити на Євро-2009 битимемося до кінця

Через декілька днів українській "молодежці" належить зіграти домашні поєдинки в рамках відбору на Євро-2009 проти команд Ліхтенштейну і Чехії. Матчі пройдуть в Запоріжжі відповідно 17 і 21 листопада, інформує www.sports.com.ua.

До кадрових проблем молодіжної збірної додалася травма Шуста, який не приїхав до Києва на збір. Травмований Чижов в розпорядження збірною приїхав,  але зіграти в найближчих матчах, ймовірно, не зможе. Захворів бронхітом Кравченко, і його участь в поєдинках проти Ліхтенштейну і Чехії теж під сумнівом.

- Відмічу, що в національну команду повернувся Чигрінській, - сказав наставник "молодіжки" Олексій Михайличенко.

Не дивлячись на всі проблеми, Михайличенко по-бойовому настроює своїх підопічних на майбутні матчі.

- Завдання з одного боку просте, і в той же час складне. Я сказав хлопцям, що умови у нас спартанські і завдання у нас спартанське - або перемогти, або померти. Ви ж чудово розумієте, що ми не маємо права втратити жодного очка. Я чудово розумію, що ігри і з Ліхтенштейном, і особливо з Чехією, будуть дуже складними. Але ситуація в нашій турнірній таблиці така, що все ще можливо. Багато що залежить від нас. Тому, ми битимемося за цей шанс до кінця для того, щоб вирішити поставлену перед нами задачу, - сказав Михайличенко.

Турнірне положення в групі 2

І     У     Н     П     Г         O

Чехія     4     3     1     0     16-1    10
Туреччина     3     3     0     0     7-3     9
Україна     5     3     0     2     10-5     9
Вірменія     5     1     1     3     2-10     4
Ліхтенштейн     5     0     0     5     3-19     0

Зараз ви читаєте новину «Михайличенко: за шанс потрапити на Євро-2009 битимемося до кінця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі