понеділок, 24 березня 2008 17:28

Михайличенко: матч з Сербією особисто для мене має значення

Наставник національної збірної України Олексій Михайличенко перед контрольним матчем з сербською командою побував на традиційній предматчевой прес-конференції.

Почав Олексій Михайличенко з інформації про справи команди з кадрових питань. Участі в грі з командою Мирослава Джукича не приймуть Олександр Шовковський, Руслан Ротань і Артем Кравець, які травмовані. Замість них в збірну викликані В"ячеслав Кернозенко і Артем Мілевський.

- Я дивився матчі за участю Мілевського. Його грою я задоволений, не дивлячись на те, що він виходить на поле лише в кінці матчів. За той час, який він проводить на полі, він діє досить нормально. Я вважаю, що він заслужив місце в збірній, - прокоментував запрошення в головну команду країни напаника "Динамо" Олексій Михайличенко.

- Я дивився в справі і Гоменюка, якого можна було б викликати на місце травмованого Кравца. Його грою я і мої помічники також залишилися задоволені. Я думаю, що його ми перевіримо в матчах з Нідерландами і Швецією.

- Цей матч не просто товариський, а контрольний. Для уболівальників він, можливо, і не має особливого значення, але не для мене, - заявив Михайличенко.

- У нас було мало часу на підготовку. Ми не клуб, який має для повноцінної підготовки до матчу тиждень. Але всі гравці приїхали в збірну вчасно. Часу у нас мало, але за 48 годин до гри у нас все ж таки є хоч якась можливість підготуватися до гри, провести декілька повноцінних занять. Не варто забувати, що у нас є всього лише п"ять-шість дат до початку відбору для того, щоб підготувати команду до офіційних матчів, - поскаржився наставник збірної.

"Футбол.уа"
Зараз ви читаєте новину «Михайличенко: матч з Сербією особисто для мене має значення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі