вівторок, 17 вересня 2019 09:14

"Ми ніколи не були з ними братами" – переможець юнацького Євро розповів про своє ставлення до Росії

"Ми ніколи не були з ними братами" – переможець юнацького Євро розповів про своє ставлення до Росії
Кирило Петров так і не зміг закріпитися в першій команді "Динамо"

Екс-захисник київського "Динамо" Кирило Петров, який нині виступає за азербайджанський "Нефтчі", поділився думкою щодо ситуації між Україною та Росією у зв'язку з анексією Криму та війною на Донбасі.

"Ми ніколи не були якимось братами, оскільки завжди відрізнялися: і характером, і поведінкою, і за іншими аспектами. Вони братами ніколи не були для мене. Нехай моє прізвище Петров, не знаю, від якого діда воно дісталась мені. Але мене тут росіянином не вважають – називають "Кирило".

Росіян в Азербайджані не люблять. Мені розповідали, що 1991-го Росія хотіла захопити Азербайджан, військові мало не танками давили людей, які, взявшись за руки, утворили ланцюг. Азербайджанці відстояли своє право і свою державу. Сюди приїжджає чимало росіян, але вони поводяться не так, як ми. Ми більш привітні та спокійні, вони – значно нахабніші. Тому завжди так було, що ми начебто і схожі зовні, але дуже різні насправді", – розповів Петров у програмі "Бомбардир".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" може запросити російського тренера

Кирило Петров - вихованець київського "Динамо". В Україні виступав за "Кривбас", "Говерлу", "Арсенал" та "Олімпік". Був капітаном збірної України Ю-19, яка тріумфувала на домашньому Євро-2009.



Зараз ви читаєте новину «"Ми ніколи не були з ними братами" – переможець юнацького Євро розповів про своє ставлення до Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі