вівторок, 25 червня 2013 09:33

Мхітарян не приїхав на збір "Шахтаря"

Мхітарян не приїхав на збір "Шахтаря"
"Шахтар" може застосувати санкції до Мхітаряна. Фото: shahta.org

Генеральний директор донецького "Шахтаря" розповів про те, що трансферна мета "Ліверпуля" Генріх Мхітарян запізнився на збори команди.

"Що стосується майбутнього Мхітаряна прояснилося тільки те, що він не з'явився на зборі "Шахтаря", хоча зобов'язаний був це зробити. З якої причини - ми не знаємо. Якщо Мхітарян найближчим часом в команді не з'явиться, доведеться його штрафувати", - повідав генеральний директор "гірників" Сергій Палкін.

"Немає у нього ніяких контактів з "Ліверпулем"! Упевнений, що повідомлення про переговори Мхітаряна з цим клубом - всього лише чутки. У "Шахтар" від "Ліверпуля" пропозиції з приводу Мхітаряна не надходили".

"Чому він поводиться так? Навіть здогадок ніяких немає. Запитайте про це у нього самого. Знаю точно, що конфліктів з партнерами та тренерами у Генріха не було, про бажання залишити "Шахтар" ми від нього не чули. Тому всі питання про його поведінку - до самого Мхитаряну".

Нагадаємо, раніше головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу заявив про те, що Мхітарян може змінити клуб. Пізніше наставник донецького клубу повідомив, що "Шахтар" відмовив "Ліверпулю" у трансфері вірменського футболіста.

Раніше зарубіжні ЗМІ повідомляли про те, що півзахисник "Шахтаря" Генріх Мхітарян може перейти в "Ліверпуль" за 30 мільйонів євро.

 

Зараз ви читаєте новину «Мхітарян не приїхав на збір "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі