четвер, 20 червня 2013 08:45

"Металіст" придбав бразильського захисника

ФК "Металіст" підписав контракт на п'ять років з центральним захисником клубу "Інтернасьональ" Родріго Моледо, повідомляє офіційний сайт харківського клубу.

25-річний футболіст зіграв 91 матч за свій попередній клуб і забив п'ять голів.

У "Металісті" виступатиме під 13-м номером.

"Я задоволений, що сюди приїхав, мені дуже сподобалося місто Харків. До того ж, мене підтримали і футболісти моєї нової команди, і її керівництво. У Бразилії мені доводилося грати проти Марлоса і Вілліана, тепер зіграємо разом в одній команді.

Одного разу я грав у польському чемпіонаті, перебуваючи в оренді в одному з місцевих клубів. Пробув я там шість місяців, зіграв близько десяти ігор. Звичайно, мені сподобалося, так як цей досвід був моїм першим європейським. Сподіваюся, що зараз мені це допоможе швидше адаптуватися тут у Харкові.

Хочеться грати якомога більше. "Металіст" - клуб дуже солідний, і я зроблю все, щоб зі своєю новою командою виграти чемпіонат України. Хочу, щоб у "Металісті" мене супроводжувала удача", - сказав Моледо в інтерв'ю клубній прес-службі.

Коротка довідка:

Дата народження: 27 жовтня 1987

Зріст: 188 см.

Вага: 92 кг.

Попередні клуби: "Камборіу", "Рондонополіс", "Одра", "Інтернасьональ"

Титули: Рекопа Судамерикана 2011

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" придбав бразильського захисника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі