субота, 26 жовтня 2024 21:37

Мета Ф'юрі заробити якомога більше грошей

Мета Ф'юрі заробити якомога більше грошей
Мета Тайсона Ф'юрі заробити якомога більше грошей. Фото: sport.24tv.ua

Колишній чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі заявив, що його головна мета до завершення кар'єри - заробити якомога більше грошей.

Ф'юрі зізнався, що вже накопичив £200 млн. Він також відреагував на слова свого тренера Енді Лі, який раніше зазначив, що Тайсону важко було миритися з поразками під час кар'єри.

За словами Ф'юрі, який у травні цього року вперше зазнав поразки в поєдинку з українцем Олександром Усиком, він не надто переймається через невдачі, оскільки найбільше цінує свої доходи.

"Енді Лі ніколи не мав £200 млн стерлінгів на рахунку, щоб це робило його щасливим, чи не так?", - сказав Ф'юрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик увійшов до 10 найстаріших чемпіонів світу у важкій вазі

"Яка моя мета? Це не титул, не спадок, не боксерський бій. Моя мета - заробити якомога більше грошей. Для цього я планую брати участь у максимальній кількості поєдинків, поки мені не виповниться 50, навіть якщо буду ходити вулицею покаліченим і з палицею", - наводить слова Ф'юрі видання Mirror.

Реванш між Усиком і Ф'юрі заплановано на 21 грудня в Ер-Ріяді.

Китайський боксер у надважкій вазі Чжан Чжилей вважає, що українець Олександр Усик переможе Тайсона Ф'юрі в їхній другій зустрічі на ринзі.

"Усик знову переможе. Обидва боксери виступили добре в першому поєдинку, але я вірю, що навички оплачують рахунки в боксі. Усик майстерний боксер. Він добре рухається, він легкий на ногах, він багато б'є, гарно використовує комбінації. Ф'юрі теж чудовий, мені подобається його стиль, але я схиляюся в бік Усика", - сказав Чжилей.

Зараз ви читаєте новину «Мета Ф'юрі заробити якомога більше грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі