вівторок, 14 жовтня 2008 08:54

Мер міста погрожував футболістам "Дніпра" палицею

У фіналі за Кубок імені свого колишнього тренера билися футболісти "Дніпра", їх суперником був ФК "Харків". Основний час закінчився з рахунком 1:1, у серії пенальті точнішими були гравці "Дніпра".

Третє місце - у "Кривбаса", четверте (останнє), - у запорізького "Металурга".

Чи варто казати, що означала для Дніпропетровська ця перемога? Говорять, перед матчем у роздягальню "Дніпра" зайшов мер міста Іван Куліченко і ось так оригінально підтримав гравців:

- Налаштуйтесь на гру! Я особисто з палицею приїду до вас, якщо щось буде не так!

А потім мер виправдовувався, мовляв, це він так сказав у "стилі Кучеревського", який "вмів, як ніхто інший, об"єднати міцне слово та жарт".

До речі, гра проходила на старенькому стадіоні "Метеор", на газоні якого підопічні Євгенія Мефодійовича у 1988 році здобули золоті медалі чемпіонату СРСР.

- Мене як тренера потішило перш за все те, що у двотижневій перерві в чемпіонаті хлопці не залишилися без ігрової практики, - сказав після фіналу в.о. головного тренера "Дніпра" Володимир БЕССОНОВ.

І дійсно: у майбутньому, як планують організатори турніру, він стане щорічним, і за ним закріплять саме ці жовтневі дні, коли збірна країни проводить офіційні матчі у відбіркових циклах Євро або Мундіалю.

"Sport.com.ua"

Зараз ви читаєте новину «Мер міста погрожував футболістам "Дніпра" палицею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі