середа, 24 червня 2009 15:59

Менеджер Валуєва пообіцяв організувати бій з Віталієм Кличком

Менеджер Валуєва пообіцяв організувати бій з Віталієм Кличком

Менеджер Миколи Валуєва Борис Дімітров заявив, що промоутери російського боксера зможуть організувати його бій з Віталієм Кличком. Українець, який прийняв виклик Валуєва, побоюється, що проведенню цього бою може перешкодити промоутер росіянина Дон Кінг, але Дімітров пообіцяв вирішити це питання, повідомляє РІА Новини.

Менеджер Валуєва нагадав, що промоутером російського боксера є не тільки Кінг, але і Вілфрід Зауерланд - керівник німецької промоутерської компанії Sauerland Event. Дімітров пообіцяв, що питання про організацію бою Валуєв - Кличко буде вирішений "усередині нашого промоутерського співтовариства".

24 червня газета "Советский Спорт" опублікувала інтерв"ю з Віталієм Кличком, який заявив про готовність провести поєдинок з Валуєвим. За словами Кличка, росіянин подзвонив йому і запропонував зустрітися на рингу, і українець прийняв цю пропозицію.

Пізніше Валуєв підтвердив інформацію про досягнуту домовленість, відзначивши, що бій може відбутися в кінці вересня або на початку жовтня 2009 року. Дімітров вважає, що оптимальним місцем проведення поєдинку є Німеччина, де Валуєва і Кличка "добре знають і люблять".

Менеджер російського боксера відзначив, що бій Валуєв - Кличко викликав би великий інтерес в Росії і в Україні, але при організації поєдинку в цих країнах можуть виникнути труднощі з телетрансляцією. Дімітров не виключив, що матч може відбутися в іншій країні, наприклад, у Фінляндії.

Віталій Кличко володіє титулом чемпіона світу у важкій вазі за версією WBC (Всесвітня боксерська рада), а Валуєв є чемпіоном за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Менеджер Валуєва пообіцяв організувати бій з Віталієм Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі