середа, 27 квітня 2022 09:16

Спецтема: Війна Росії проти України

Мене перевели в резерв ЗСУ, але відсиджуватися не буду - тенісист Стаховський

Мене перевели в резерв ЗСУ, але відсиджуватися не буду - тенісист Стаховський
Тенісист Сергій Стаховський тимчасово покинув Україну, тому що його перевели до резерву ЗСУ. Фото: instagram.com/stako_s

Український тенісист Сергій Стаховський тимчасово покинув територію України та переїхав в Угорщину до своєї родини.

В інтерв'ю YouTube-каналу "ЧестнОк" українець зазначив, що переїзд до Угорщини пов'язаний із тим, що його перевели до резерву ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Федерер і Джокович за нас, Надаль мовчить" - Стаховський

"Я повернувся до Будапешта. Мені запропонували контракт на 12 місяців у ЗСУ. Я був під Харковом, був під Ізюмом минулого тижня. Я бачив досить мотивованих військових, котрі знають, що вони роблять", - заявив Стаховський.

Тенісист вважає, що в польових умовах він не здатен захищати Україну так, як хотів би.

"Чесно кажучи, з автоматом в руках у вуличних умовах я ще адекватно уявляв, що робитиму. А от в умовах польових бойових дій я взагалі не дуже добре уявляю. Мене перевели в резерв, не прибрали. Будь-якої миті мене можуть повернути, я особливо відсиджуватися не буду", - запевнив він.

Сергій Стаховський розпочав кар'єру 2003 року. Він виграв чотири титули ATP в одиночному розряді та чотири в парному. Піднімався 2010 року на 31 місце світового рейтингу.

Останній матч тенісист провів 11 січня, коли програв у кваліфікації Australian Open. Після цієї поразки українець оголосив про завершення кар'єри.

З початку березня екстенісист перебував у теробороні Києва.

У Стаховського троє дітей, тому він має право виїхати з України.

Зараз ви читаєте новину «Мене перевели в резерв ЗСУ, але відсиджуватися не буду - тенісист Стаховський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі