вівторок, 17 вересня 2019 13:51

Мексиканський боксер кинув гучний виклик Берінчику

Мексиканський боксер кинув гучний виклик Берінчику
5 жовтня Берінчик зустрінеться з Морено в рингу

Мексиканський боксер Патріціо Лопес Морено поділився очікуваннями від бою проти українця Дениса Берінчика. За його словами, він переконаний в успіху в майбутньому поєдинку.

"Денис Беринчик - прохідний боксер. Попри його олімпійський досвід і титули в професіоналах, він не представляє для мене загрози. Я народився і виріс у Мексиці, у нас таких спаринг-партнерів, як Денис, у дитячий групі б'ють по кілька за тренування. Тому я лечу в Україну за поясом WBO, і ніхто мене не зупинить", - цитує Патріціо Лопеса Морено прес-служба "К2".

24-річний Морено живе і тренується в Мексиці. Свого часу володів регіональними титулами WBC Latino Silver і WBC FECOMBOX. Останній поєдинок провів у серпні цьогоріч проти свого співвітчизника, екс-чемпіона WBC Silver Едгара Пуерто, здобувши перемогу за очками.

Берінчик виграв титул у грудні торік, нокаутувавши філіппінця Росекі Крістобаля, а у квітні провів його успішний захист у поєдинку з японцем Ніхітою Аракавою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У наступному бою Ломаченко хоче битися за чемпіонський пояс

5 жовтня український боксер Денис Беринчик проведе захист титулу Міжнародного чемпіона за версією WBO у легкій вазі.

Зараз ви читаєте новину «Мексиканський боксер кинув гучний виклик Берінчику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі