середа, 02 листопада 2011 09:49

"Медведєв додав "Зеніту" впевненості" - Малафєєв

"Медведєв додав "Зеніту" впевненості" - Малафєєв

Голкіпер донецького "Шахтаря" Олександр Рибка, який пропустив лише один м'яч від "Зеніту", допоміг своїй команді уникнути поразки з розгромним результатом, вважає голкіпер пітерської футбольної команди В'ячеслав Малафєєв.

"Зеніт" обіграв "Шахтар" у рамках 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів з рахунком 1:0.

"Рахунок і статистика разом відображають якість гри мого візаві - голкіпера Олександра Рибки. Кіпер "Шахтаря" другий матч проти "Зеніту" проводить на найвищому рівні, і якби не він, то справа б точно закінчилася розгромом", - сказав Малафєєв, слова якого наводить офіційний сайт спортсмена.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Зеніт" переміг "Шахтар" на очах Медведєва

Президент РФ Дмитро Медведєв відвідав матч футбольної Ліги чемпіонів між "Зенітом" і "Шахтарем". Голкіпер пітерської команди вважає, що поява глави держави на грі в Санкт-Петербурзі допомоглf "синьо-біло-блакитним".

"Хотів би відзначити ті хвилини, коли на стадіоні з'явився Дмитро Медведєв: це додало команді впевненості у вирішальні секунди, за що президенту особливе спасибі", - зазначив Малафєєв.

Кіпрський АПОЕЛ після 4-го туру з 8 очками очолює групу G, "Зеніт" (7) займає 2-е місце, португальський "Порту" (4) - 3-е, "Шахтар" (2) - замикає квартет.

Зараз ви читаєте новину «"Медведєв додав "Зеніту" впевненості" - Малафєєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі