четвер, 18 квітня 2013 11:11

"Маямі Хіт" виграв регулярний чемпіонат НБА

"Маямі Хіт" виграв регулярний чемпіонат НБА
"Маямі Хіт" виграв 66 перемог і зазнав 16 поразок ФОТО: Reuters

У НБА завершився регулярний чемпіонат. За його підсумками визначилися всі пари першого раунду плей-офф. Переможцем регулярного чемпіонату став клуб "Маямі Хіт", який у 82 іграх здобув 66 перемог і зазнав 16 поразок. Про це повідомляє офіційний сайт НБА.

З матчів, що відбулися в ніч на 18 квітня, варто відзначити перемогу "Міннесоти Тімбервулвс" над "Сан-Антоніо Сперс" (108:95) та успіх "Денвер Наггетс" у грі з "Фінікс Санс" (118:98).

"Міннесота" зайняла 12-е місце в Західній конференції і в плей-офф не потрапила. "Денвер" став на Заході третім і в першому раунді плей-офф зустрінеться з "Голден Стейт Уорріорс".

Решта пар 1/8 фіналу на Заході складуть "Оклахома-Сіті Тандер" і "Х'юстон Рокетс", "Сан-Антоніо Сперс" та "Лос-Анджелес Лейкерс", а також "Лос-Анджелес Кліпперс" і "Мемфіс Грізліс".

Переможець регулярного чемпіонату "Маямі" в 1/8 фіналу зіграє з "Мілуокі Бакс". Решта пар першого раунду плей-офф у Східній конференції склали "Нью-Йорк Нікс" і "Бостон Селтікс", "Індіана Пейсерс" і "Атланта Хокс", а також "Бруклін Нетс" і "Чикаго Буллс".

Зараз ви читаєте новину «"Маямі Хіт" виграв регулярний чемпіонат НБА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі