середа, 07 березня 2007 12:53

Матерацці вимагає вибачень від Зідана

 

Захисник міланського "Інтеру" та збірної Італії Марко Матерацці, 33 роки, заявив, що француз Зінедін Зідан, який ударив його головою в груди під час фіналу КС-2006, повинен вибачитися перед ним.

За словами італійського учасника найгучнішого скандалу світової першості, француз повинен наслідувати його приклад і зробити крок до примирення, пише видання The Sun.

Матерацці зізнався, що насправді під час фінального матчу чемпіонату світу образив сестру Зідана, але підкреслив, що зробив це не спеціально, тому що не знав, що у капітана збірної Франції є сестра.

- Я публічно вибачився перед Зінедіном, але він не зробив крок у відповідь. За ті місяці, що пройшли з моменту закінчення Кубка світу, я кілька разів намагався зустрітися із Зіданом, але кожен раз він уникав цієї зустрічі, - розповів італійський захисник.

- Я дуже хотів би зустрітися із Зіданом перед об"єктивами фотоапаратів і обмінятися з ним футболками, - підкреслив Матерацці.

Конфлікт між Зіданом і Матерацци відбувся під час фінального матчу КС-2006, в якому збірна Італії по пенальті обіграла команду Франції. За 10 хвилин до закінчення додаткового часу француз головою ударив італійця в груди, після чого був вилучений з поля аргентинським рефері Орасіо Елісондо.

Ця червона картка стала останньої для екс-капітана збірної Франції - відразу після закінчення фіналу Зідан оголосив про завершення спортивної кар"єри.

Зараз ви читаєте новину «Матерацці вимагає вибачень від Зідана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі