четвер, 11 січня 2007 16:12

Мартінс не хоче переходити до "Челсі"

Нігерійський форвард англійського "Ньюкасла" Обафемі Мартінс, 22 роки, не горить особливим бажанням перебиратися в "Челсі", куди його відправили вже багато англійських спортивних видань.

- Я задоволений тим контрактом, який маю зараз в "Ньюкаслі", - говорить Обафемі. - Зараз я прагну лише поліпшити свою форму і намагаюся забивати більше голів.

-Ніхто не вів зі мною подібних переговорів, і я впевнений, що залишуся в "Ньюкаслі". Так завжди буває, що коли ви граєте на хорошому рівні, то неминуче інші клуби звертають на вас увагу. Але це не означає, що ведуться переговори про перехід, - говорить Мартінс.

- Мені не подобається така ситуація через те, що вона дестабілізує стосунки в команді і відношення до мене зокрема. Це відбувається не вчасно, оскільки ми стали виглядати останнім часом доволі впевнено в чемпіонаті. Я не знаю кому це вигідно, але я на зараз гравець "Ньюкасла" і це єдине, що важливе для мене, - додав форвард.

Зараз ви читаєте новину «Мартінс не хоче переходити до "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі