неділя, 23 лютого 2020 14:29

Марте Олсбю виграла п'яте золото чемпіонату світу

Марте Олсбю виграла п'яте золото чемпіонату світу
Марте Олсбю стала абсолютною героїнею чемпіонату світу

Норвезька біатлоністка Марте Олсбю-Ройселанд виграла сьогодні гонку з масовим стартом на чемпіонаті світу в італійській Антхольц-Антерсельві. Другою була італійка Доротея вірер, третьою – шведка Ханне Еберг.

Олсбю виграла завдяки феноменальній швидкості бігу. Її не було видно в лідерах аж до останньої стрільби. На четвертому вогневому рубежі промахувалися всі, хто йшов попереду. Цим скористалася Марте. Вона відстрілялася чисто й пішла наздоганяти Доротею Вірер, яка випереджала її на 14 секунд.

За 300 метрів до фінішу феноменальна норвежка вийшла вперед

За 300 метрів до фінішу феноменальна норвежка догнала Доротею і вийшла вперед. Далі вона вже лідерством не поступалася.

У схожій боротьбі виборола бронзу Ханне Еберг. Вона випередила Моніку Хойніш із Польщі лише на фініші гонки.

Українка Олена Підгрушна фінішувала 13-ою. Вона мала по одній хибі на кожній стійці, але погано бігла й не могла сперечатися за медалі. Згодом її оштрафували на 2 хвилини за те, що забула зайти на шрафне коло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чемпіонат світу з біатлону: Підгрушна витягнула збірну України на третє місце в естафеті

Сьогодні о 16 годині на масовий старт вийдуть чоловіки. За Україну бігтимуть Дмитро Підручний і Артем Прима. Це буде остання гонка світової першості.

Зараз ви читаєте новину «Марте Олсбю виграла п'яте золото чемпіонату світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі