понеділок, 03 червня 2013 16:21

Марко Девіч зіграв весілля у Белграді

2 червня нападник "Металіста" Марко Девіч зіграв весілля з Міліцею, з якою познайомився сім років тому у себе на батьківщині в Сербії.

Весілля Марко відбулася в столиці Сербії Белграді. Спочатку закохана пара обвінчалася у церкві, а вже потім, за місцевою традицією, вирушила підписувати офіційні документи. Народження нової сім'ї відзначили в найвідомішому ресторані Белграда, розташованому у місцевій фортеці - "Кalemegdanska terasa".

Марко вибрав для найголовнішого дня в житті чорний костюм із білою сорочкою, а його новоспечена дружина одягла розкішне мереживне плаття.

"Людей було приблизно 100 - 150 людей: хороші знайомі, друзі, родина, - розповів друг Девіча, сербський футболіст Мілан Обрадович. - З "Металіста" були Дишленкович, Саша Горяїнов. Крім того, на весілля запросили футболістів, з якими Марко грав у сербських і українських командах, Сашу Трішовіча."

Як повідомляє "Комсомольська правда в Україні", сьогодні Девічі відлетіли у весільну подорож.

Зараз ви читаєте новину «Марко Девіч зіграв весілля у Белграді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі