субота, 27 липня 2019 14:15

"Маркевич не заслужив фіналу Ліги Європи" – колишній гравець "Карпат"

"Маркевич не заслужив фіналу Ліги Європи" – колишній гравець "Карпат"
Роман Зуб тренував "Карпати"

Колишній гравець "Динамо" та "Карпат" Роман Зуб не шанує земляка і тренера Мирона Маркевича.

Про це він розповів в інтерв'ю "Трибуні"


Маркевича вважають найкращим українським тренером після Лобановського. Згодні?

Абсолютно не вважаю. Фінал Ліги Європи – заслуга Рамоса. Маркевич прийшов на готову команду і мав шалений фарт. Це єдине, що в нього було.

Чому ви так вважаєте?

Він міг стати хорошим тренером. Але займався х##ньою. Такою, що ви собі навіть не уявляєте. Вони разом з Дячуком-Ставицьким зіспівались свого часу. На трансферах і всьому дурили всіх – і Гірника, і Димінського.

– Через це він і отримав від людей Димінського?

Я не вникав. Але по розмовах – так, його пресував Димінський. Вони з Дячуком його здорово побрили. Маркевич потім їздив в "Анжи" гроші відробляти.

Є два Маркевичі. Один, якого знають люди. Інший, про якого говорять футболісти.

Всі футбольні люди називають його поганими словами. Розкажу, як я пішов з "Карпат". Грали в Полтаві. На початку другого тайму Юрко Беньо отримав червону картку. Ми вдесятьох виграли – забив Чижевський і я. На зібранні Беня штрафують, а я кажу: "Ви що – це ж виграшна гра". Я приходжу, а мене – по баблу. Якщо б ми цю гру не виграли, то Маркевича прибрали би. А він сидить, голова вниз, ніколи в очі не дивиться. Кажу йому: "Краще б я той гол не забив, вас би тут вже не було". Він підняв очі. Більше мене в команді не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній зірковий гравець "Динамо" залишився без клубу

У 1993 році Зуба впіймали на вживанні допінгу, коли він виступав за варшавську "Легію". Футболіст отримав 3 роки дискваліфікації.

Зараз ви читаєте новину «"Маркевич не заслужив фіналу Ліги Європи" – колишній гравець "Карпат"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі