субота, 18 листопада 2017 21:11

"Маріуполь" вперше виграв з новим наставником

"Маріуполь" вперше виграв з новим наставником
Єдиний і переможний гол записав на свій рахунок Сергій Болбат

У 16-му турі чемпіонату України "Маріуполь" на виїзді обіграв львівські "Карпати".

Єдиний і переможний гол записав на свій рахунок Сергій Болбат. Вихованець "Шахтаря" підхопив м'яч у центрі поля, потягнув його до чужого штрафного майданчика і пробив точно в кут.

Цей м'яч став для Болбата другим в сезоні. Перший він забив у ворота львів'ян у матчі першого кола.

Наприкінці першої половини гри "Карпати" претендували на пенальті, проте арбітр в результаті виписав "гірчичник" Карраскалю за симуляцію.

Востаннє "Маріуполь" перемагав шість матчів назад - 16 вересня над "Зіркою".

Головний тренер "Чорноморця" Олександр Бабич:

"У нас було велике бажання і віра в позитивний результат. Звичайно, ми відчували відповідальність, але забили гол і перемогли, що власне нам було потрібно.

Не можу не відзначити те, що матч проходив при порожніх трибунах. Скажу, що без глядачів дуже незвично грати. У першому таймі створили багато моментів, але повинні були забивати більше, ніж один м'яч. "Карпати" мали три гольові епізоди, але класно зіграв наш капітан Рустам Худжамов.

Наприкінці зустрічі ми грали на результат і розраховували впіймати суперника на контратаці. Задоволений, що перемогли в протистоянні з організованою командою".

Карпати - Маріуполь 0:1 (0:1, 0:0)

Гол: 0:1 - 20 Болбат.

Карпати - Підківка, Сениця, Федецький, Лобай, Голодюк, Мякушко (Худоб'як, 78), Тіссоне, Карраскаль (Акулінін, 84), Гладкий, Гуцуляк, Ді Франко (Стасишин, 56).

Маріуполь - Худжамов, Білий, Яворський, Неплях, Кірюханцев, Болбат (Чурко, 64), Танковський, Тотовицький (Вакуленко, 70), Мишньов, Кожанов (Борячук, 80), Фомін.

Попередження: Карраскаль (39), Федецький (58), Голодюк (71), Тіссоне (81), Стасишин (83).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кравець - найсильніший український нападник, але в нього "кришталеві" ноги" - експерт

У п'ятницю тур був відкритий поєдинком "Шахтар" - "Олександрія". У Харкові гості святкували перемогу над лідером прем'єр-ліги - 2:1. За олександрійців дублем у матчі відзначився Артем Полярус.

Сьогодні київське "Динамо" в гостях обіграло "Зірку" - 2:0. Дублем за киян відзначився Дьємерсі Мбокані.

В цей же час "Верес" у меншості вирвав нічию у матчі з "Зорею".

Зараз ви читаєте новину «"Маріуполь" вперше виграв з новим наставником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі