неділя, 13 квітня 2008 12:40

Маргаріто і Котто здобули впевнені перемоги (ФОТО)

Сьогодні рано вранці за київським часом в американському Атлантік-сіті відбувся вечір боксу, головною подією якого стали два чемпіонські поєдинки в другій напівсередній вазі.

Колишній володар титулу WBO Антоніо Маргаріто переміг в матчі-реванші чемпіона IBF в цій вазі Керміта Цінтрона. Як і в першому їх поєдинку, який завершився перемогою Маргаріто технічним нокаутом в п"ятому раунді, мексиканець мав перевагу на ближній і середній дистанції, і завдавав набагато більше точних і сильних ударів, ніж Цінтрон. У шостому раунді Маргаріто довів свою перевагу до логічного кінця, нокаутувавши Цінтрона ударом в корпус. Ця перемога дозволила Маргаріто знов завоювати чемпіонський титул в напівсередній вазі і наблизила його до об"єднавчого поєдинку з чемпіоном WBA в цій вазі Мігелем Котто, який в цьому ж шоу проводив бій проти Альфонсо Гомеса.

Тільки перший раунд поєдинку Котто-Гомес вийшов більш-менш рівним, а потім перевага пуерторіканця стала просто незаперечною. У другому і третьому раундах Гомес опинявся в нокдауні, а в п"ятому Котто просто грався з Гомесом, який знов опинився в нокдауні після джеба чемпіона. Після цього раунду поєдинок був зупинений за рішенням лікаря.

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Маргаріто і Котто здобули впевнені перемоги (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі