четвер, 13 грудня 2007 12:02

Марадона зробить татуювання із зображенням Уго Чавеса

Марадона зробить татуювання із зображенням Уго Чавеса

Колишній капітан збірної Аргентини Дієго Марадона заявив, що має намір зробити собі татуювання із зображенням президента Венесуели Уго Чавеса. Знаменитий футболіст повідомив про це 12 грудня напередодні міні-матчу зі своєю участю. Аргентинець збирається у такий спосіб поповнити кількість своїх наколок з портретами лівих лідерів.

"Я дійсно хочу зробити якийсь портрет Чавеса", - цитує Дієго Марадону Reuters.

В даний час у футболіста вже є декілька наколок із зображеннями політичних лідерів. Праве плече легендарного гравця прикрашає революціонер Ернесто Че Гевара, а зображення кубинського лідера Фіделя Кастро зроблене на лівій нозі.

Марадона здружився з команданте під час свого проходження курсу лікування від наркотичної залежності на Кубі. Футболіст дотримується лівих політичних поглядів. У серпні нинішнього року Марадона зізнався в тому, що він ненавидить США. Таку заяву колишній капітан збірної Аргентини зробив під час щотижневого телевізійного шоу, яке веде президент Венесуели.

"Я ненавиджу все, що йде від США. Ненавиджу всім своїм єством", - заявив Дієго Марадона, відзначивши, що він "вірить в Чавеса". "Все, що робить Фідель, все, що робить Чавес, на мою думку, - це найкраще", - додав легендарний футболіст, повідомляє Телеграф.

Зараз ви читаєте новину «Марадона зробить татуювання із зображенням Уго Чавеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі