середа, 16 січня 2013 10:37

Марадона вирішив покінчити з тренерством

Марадона вирішив покінчити з тренерством
Марадона не хоче знову занурюватися у бруд ФОТО: prosport-ru.tsn.ua

Дієго Марадона заявив, що він більше не хоче працювати тренером і взагалі не планує займатися діяльністю, пов'язаною з футболом. 52-річний аргентинець заявив, що йому огидне, те що відбувається у футболі. Про це пише іспанське видання El Mundo. Марадона сказав, що не хоче знову занурюватися у бруд.

Невдоволення Марадони викликало рішення аргентинського клубу "Рівер Плейт" звільнити головного тренера Матіаса Альмейду і через три дні після відставки призначити на його місце Рамона Діаса. Марадона заявив, що "Рівер Плейт" не виявив поваги по відношенню до Альмейди.

Марадона, який вважається одним з кращих гравців в історії світового футболу, з 2008 по 2010 роки очолював збірну Аргентини. З нею він дійшов до 1/4 фіналу чемпіонату світу 2010 року. Після закінчення турніру Марадона не зумів домовитися з національною асоціацією футболу про продовження контракту.

У 2011 році Марадона очолив "Аль-Васлуй" з ОАЕ. У липні 2012 року Марадона був звільнений. У грудні 2012 року ЗМІ повідомляли про переговори Марадони про роботу головним тренером збірної Іраку.

Зараз ви читаєте новину «Марадона вирішив покінчити з тренерством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі