Ексклюзиви
четвер, 20 травня 2010 08:58

Марадона назвав остаточний склад збірної Аргентини на ЧС-2010

Марадона назвав остаточний склад збірної Аргентини на ЧС-2010

Дієго Марадона в середу, 19 травня, оголосив остаточний список гравців, які поїдуть у складі збірної Аргентини на чемпіонат світу з футболу в ПАР. Про це повідомляє Associated Press.

До складу аргентинської збірної увійшли 23 футболісти, які виступають як у Європі, так і в національній першості Аргентини. Експерти відзначають, що в остаточний список потрапили практично всі гравці, які вважалися кандидатами на поїздку до Південної Африки. Єдиним несподіваним рішенням Марадони виявилося включення в заявку 30-річного Аріеля Гарсія з аргентинського "Колона".

Раніше, нагадаємо, Марадона здивував громадськість, не включивши у попередню заявку двох фіналістів Ліги чемпіонів у складі міланського "Інтера" - захисника Хав'єра Дзанетті і півзахисника Естебана Камб'яссо.

У ПАР Марадона повезе трьох воротарів, сімох захисників, стільки ж півзахисників і шістьох нападників. Остаточний склад збірної Аргентини на ЧС-2010 виглядає наступним чином:

Воротарі: Серхіо Ромеро (АЗ, Нідерланди), Маріано Андухар ("Катанья", Італія), Дієго Посо ("Колон")

Захисники: Вальтер Самуель ("Інтер", Італія), Ніколас Бурдіссо ("Рома", Італія), Мартін Демікеліс ("Баварія", Німеччина), Габріель Хайнце ("Марсель", Франція), Ніколас Отаменді ("Велес Сарсфілд") , Клементе Родрігес ("Естудіантес"), Аріель Гарсія ("Колон")

Півзахисники: Хав'єр Маскерано, Максі Родрігес (обидва - "Ліверпуль", Англія), Хуан Себастьян Верон ("Естудіантес"), Маріо Болатті ("Фіорентина", Італія), Анхель Ді Марія ("Бенфіка", Португалія), Хонас Гутьєррес ( "Ньюкасл", Англія), Хав'єр Пасторе ("Палермо", Італія)

Нападаючі: Серхіо Агуеро ("Атлетіко", Іспанія), Дієго Міліто ("Інтер", Італія), Мартін Палермо ("Бока Хуніорс"), Карлос Тевес ("Манчестер Сіті", Англія), Гонсало Ігуаїн ("Реал", Іспанія ), Ліонель Мессі "Барселона", Іспанія).

У груповому етапі ЧС-2010 суперниками Аргентини будуть збірні Нігерії, Греції та Південніої Кореї. Свій перший матч збірна Аргентини проведе 12 червня проти команди Нігерії.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Марадона назвав остаточний склад збірної Аргентини на ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути