четвер, 02 серпня 2007 10:14

Марадона мріє стати керманичем збірної Аргентини

Один з кращих гравців в історії світового футболу Дієго Марадона заявив про те, що він готовий очолити національну збірну Аргентини, інформує www.sport.com.ua.

Марадона підкреслив, що він вибрав правильний момент для того, щоб стати головним тренером команди, але при цьому відмітив, що місце тренера поки не вільне.

- Я дійсно хочу очолити збірну. Після закінчення ЧМ-2006 я був близький до того, щоб зайняти посаду головного тренера, але цього не відбулося. Тепер же я не хочу упустити таку можливість. Але у збірної є головний тренер – Альфіо Басиле. Приходити на "живе" місце я теж не хочу. Я знаю, що ми повинні відродити ту гру, яка приносила славу аргентинському футболу, гру, яку неможливо купити ні за які гроші, - заявив Марадона.

Основною перешкодою до призначення Марадони головним тренером команди є позиція голови Федерації футболу Аргентини Хуліо Грондони, який знаходиться з чемпіоном світу 1986 року в неприязних відносинах, а недавно прилюдно назвав його наркоманом.

Нинішній тренер "альбіселести" Альфіо Басиле піддався на батьківщині жорсткій критиці після Кубка Америки-2007, у фіналі якого Аргентина програла Бразилії з рахунком 0:3.
Зараз ви читаєте новину «Марадона мріє стати керманичем збірної Аргентини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі