субота, 18 жовтня 2008 14:44

Марадона хоче бути тренером збірної Аргентини

Пост головного тренера збірної Аргентини, що став вакантним після звільнення Альфіо Басіле, хоче зайняти Дієго Марадона. Про це, за інформацією "Eurosport", напередодні повідомила сама легенда світового футболу.

"Мабуть, мої шанси очолити збірну Аргентини мізерні, хоча я, поза сумнівом, номер один у серцях аргентинців, - заявив Дієго Марадона. - Але якщо мені вдасться попрацювати з цією командою, я буду на сьомому небі від щастя".
Проте вакантне місце тренера, скоріш за все, дістанеться Серхіо Батісті, який вже дав попередню згоду. "Я переконаний, що зможу навчити команду якісної гри", - сказав Батісту. Його словам можна легко повірити - під його керівництвом аргентинці виграли олімпійський турнір у Пекіні.

Серед інших кандидатів на пост головного тренера фігурують прізвища Дієго Сімеоні, нинішнього керманича "Рівер Плейт", та Мігеля Анхеля Руссо, який наразі працює на благо "Сан Лоренцо".

Зараз ви читаєте новину «Марадона хоче бути тренером збірної Аргентини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі