вівторок, 10 липня 2012 09:19

Манчіні у Росії не буде: італієць підписав новий контракт з "Манчестер Сіті"

Манчіні у Росії не буде: італієць підписав новий контракт з "Манчестер Сіті"
За п'ять років в "Манчестер Сіті" Манчіні заробить 47,5 мільйона євро. ФОТО: AFP

Роберто Манчіні не буде тренером збірної Росії з футболу - 9 липня 2012 італієць продовжив контракт з "Манчестер Сіті". Термін нової угоди склав 5 років, пише РБК-Спорт із посиланням на прес-службу англійського клубу. Таким чином, контракт Манчіні з Російським футбольним союзом (РФС), про який так багато говорили останнім часом, навіть якщо він і був підписаний, виконаний не буде.

Про варіант із запрошенням італійського тренера стало відомо на вихідні. Нібито у сейфі Сергія Фурсенка був виявлений договір, підписаний Манчіні і колишнім президентом РФС. Згідно з цим документом, італієць уклав контракт з РФС на кілька років із зарплатою в 7,2 млн євро за сезон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Манчіні очолить збірну Росії

Ця інформація не отримала офіційного підтвердження, однак з кожним днем ставало все більше людей, які бачили контракт своїми очима.

Проте край чуткам поклав сам Манчіні, який продовжив контракт з "Манчестер Сіті". По ходу сезону здавалося, що власники "Сіті" не стануть залишати італійця біля керма команди, проте драматична перемога "МС" в чемпіонаті Англії змусила їх змінити своє рішення. Нагадаємо, "Сіті" випередив своїх сусідів з "Юнайтед" завдяки кращій різниці м'ячів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "МанСіті" спростував призначення Манчіні в збірну Росії

"Я радий, що зможу віддавати всі свої сили "Манчестер Сіті" ще п'ять років. Перед нами відкриваються чудові перспективи. "Манчестер Сіті"- приголомшливий клуб, в якому фантастичне все, від власників до фанатів", - сказав Манчіні.

Якщо контракт з Манчіні існував, то спадкоємці Фурсенка опинилися у незручному становищі - італійця вибирали не вони, умови з ним узгоджували не вони, завдання перед ним ставили не вони, зате платити величезну зарплату або зовсім вже фантастичну компенсацію (21 млн євро) довелося б саме їм. Якщо ж документ не існував, то РФС не доведеться спростовувати чутки, чим організація так старанно займалася в останні дні.

Зараз ви читаєте новину «Манчіні у Росії не буде: італієць підписав новий контракт з "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі