понеділок, 19 січня 2009 12:36

"Манчестер Сіті" упевнений, що "Мілан" продасть Кака

Делегація "Манчестер Сіті" сьогодні вилетить до Італії для покупки півзахисника "Мілана" Кака. Клуби вже узгодили рекордну суму трансферу в історії світового футболу - 91 млн фунтів.

До складу делегації увійшли виконавчий директор клубу Гарі Кук і представник шейха Мансура (власник "Манчестер Сіті") Саймон Пірс. До Мілана також прибуде батько Кака, щоб обговорити майбутнє футболіста.

Головний тренер Городян Марк Хьюз вже заявив, що наступає вирішальний момент в переговорах. "Зараз або ніколи", - цитує фахівця The Guardian.

Додамо, що інша британська газета, The Times, також повідомила про те, що сьогодні відбудеться виліт представників "Сіті" до Мілана для переговорів, але при цьому вказала іншу суму трансферу - 103 млн фунтів.

Як повідомляють англійські ЗМІ, сам футболіст вимагає від керівництва "городян" внести до його контракту пункт, по якому він може залишити клуб, якщо команда не боротиметься за перше місце в англійській Прем"єр-лізі.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Сіті" упевнений, що "Мілан" продасть Кака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі