четвер, 12 лютого 2009 15:56

Мама Юрія Жиркова забороняє сину переходити в "Ювентус"

Мама Юрія Жиркова забороняє сину переходити в "Ювентус"

Найрідніша людина російського футболіста Юрія Жиркова в світі - його мама Галина Адамівна - категорично проти переходу сина в італійський "Ювентус".

- Навіщо йому їхати в чужу країну?! - дивується 53-річна жінка. - адже йому і в Росії добре! Він сам мені не раз про це говорив. До того ж зараз вони з дружиною Інночкою будинок в Калінінграді будують. Він весь зайнятий ремонтом. Через це навіть до мене почав рідше приїжджати. Що ж це, виходить, все дарма?!

Серце матері не може змиритися з тим, що її син буде далеко від неї.

- Не хочу, не хочу, щоб він виїжджав, - з хвилюванням повторює Галина Адамівна. - І так Юрочка далеко від мене: я в Тамбові, а він в Москві. Але мені гріє серце те, що синок тут, в Росії. Боюся, що з-за кордону він взагалі приїжджати не зможе...

На сторону Юрія встає його перший тренер Валерій Шарапов, але мама стоїть на своєму.

- Грати у відомому іноземному клубі було найбажанішою мрією Юрія, - : говорить Валерій Васильович. - І я тільки радий за нього!

- Звичайно, мене тішать досягнення синочка, - продовжує Галина Адамівна. - Я навіть розплакалася, коли його визнали найкращим футболістом року! Але від"їзд закордон... я не можу з цим змиритися! Сподіваюся, Юрочка передумає. Востаннє, коли ми бачилися з ним, він уникнув прямої відповіді, лише кинув: "Мамо, до кінця ще нічого не вирішено!"

Зав матеріалами sport.com.ua, газета "Жизнь как она есть"

Зараз ви читаєте новину «Мама Юрія Жиркова забороняє сину переходити в "Ювентус"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі