субота, 19 жовтня 2019 13:20

Малиновський зацікавив "Челсі"

Малиновський зацікавив "Челсі"
Гравцем збірної України з футболу Русланом Малиновським цікавиться лондонський "Челсі". Зараз півзахисник на клубному рівні виступає за італійську "Аталанту". ФОТО: football.ua

Півзахисник італійської "Аталанти" та збірної України Руслан Малиновський потрапив до сфери інтересів лондонського "Челсі".

Про це пише Sport Arena.

На атакувального хавбека звернув увагу один із тренерів англійського клубу Клод Макелеле, який мав нагоду ще раз оцінити гравця у матчі збірних України та Португалії.

За цим поєдинком Макелеле спостерігав наживо, прибувши до України на відкриття школи мадридського "Реалу". Про інтерес лондонців до Малиновського розповів віце-президент ГО "Епіцентр-дітям", який виступає партнером іспанського клубу в реалізації проекту в Україні, Тарас Герега.

"Макелеле подивився матч Україна-Португалія і сказав, що зателефонує у "Челсі" з приводу гри Малиновського. Клод сказав: "Буду говорити Френку Лемпарду. Я бачу у центрі поля зв'язку Канте-Жоржиньо-Малиновський. Я стежу за ним два роки. І вже розповідав про нього скаутам Челсі", — розповів Герега.

Сам Макелеле також високо оцінив ігрові якості Малиновського.

"Добре пам'ятаю Малиновського. Він дуже добре грав у Бельгії. Не просто так італійська команда купила його. Це дуже розумний футболіст. Тому не дивно, що він у збірній веде гру, робить різницю", — відзначив Макелеле.

Що стосується сильних сторін Малиновського, то Клод відзначив перший пас та уміння виконувати стандарти.

"У Малиновського є все для класного сучасного півзахисника – перший пас, розуміння гри, стандарти. Він дуже кваліфікований футболіст. І такого гравця знайти непросто. В сучасному футболі часто матчі виграються за рахунок стандартів. Надзвичайно важливо в команді мати людину, яка вміє витискати максимум зі стандартних положень", — розповів Макелеле.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слов'янська солідарність. Тумбакович подякував Україні за шанс для Сербії

У понеділок, 14 жовтня, Руслан Малиновський разом зі збірною України достроково вийшов до фінального турніру Євро-2020.

Зараз ви читаєте новину «Малиновський зацікавив "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі