неділя, 18 травня 2014 12:39

Максимов може залишити Росію

Максимов може залишити Росію
Юрій Максимов sport.pl.ua

"Мордовія" у міжсезоння з більшою часткою ймовірності розлучиться з Юрієм Максимовим. Хоча в українського фахівця ще рік діє контракт з клубом, бордові вже почали пошуки нового головного тренера.

Це зі слів керівництва "Мордовії" підтвердив і сам Максимов на урочистому вечорі, присвяченому виходу команди в прем'єр-лігу. Очевидно, що причиною тому став невдалий виступ саранчан навесні - у 10 матчах вони зазнали чотири поразки при трьох нічиїх і трьох перемогах. Після відновлення першості гра "Мордовії" викликала багато критики.

Одним з кандидатів на посаду головного тренера саранчан є наставник столичного "Торпедо" Олександр Бородюк. Відомо, що колишній помічник Гуса Хіддінка і Діка Адвоката в збірній Росії поки не продовжив контракт з чорно-білими - його рішення напевно залежить від того, чи зуміють автозаводці пробитися в РФПЛ через стикові матчі, де їх суперником стануть "Крилья Совєтов".

У той же час, якщо боси "Мордовії" у стислі терміни не визначаться з новим тренером, не виключено, що ще один шанс дадуть Максимову.

Директор "Мордовії" Володимир Бібіков не підтвердив, але і не спростував цю інформацію.

"Додати до слів Максимова нічого не можу, крім того, що у нього чинна угода з клубом, - сказав Бібіков. - Мабуть, Юрій Вільєвич не дуже впевнений в собі, у нього є сумніви. У кожному разі рішення поки немає. Вже розпустили команду у відпустку".

Нагадаємо, що "Мордовія" повернулася у прем'єр-лігу після річної перерви.

Зараз ви читаєте новину «Максимов може залишити Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі