неділя, 07 червня 2020 14:26

Макгрегор оголосив про завершення кар'єри. Утретє

Макгрегор оголосив про завершення кар'єри. Утретє
Макгрегор знову на когось образився. Фото: East News/Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Конор Макгрегор зав'язав з боями. Колишній чемпіон UFC у двох вагових категоріях заявив про це в твіттері.

Це вже втретє за останні 4 роки, коли ірландець завершує кар'єру. Він йшов після поразки від Нейта Діаса, а ще закінчував через відмову промоушена поділитися акціями. Тепер, звичайно, серйозно слова Макгрегора ніхто не сприймає. Повідомляє "Трибуна".

Зараз видимих ​​причин для відходу у Макгрегора немає. Він не має причин ображатися на промоушен, він тріумфально повернувся на UFC 246, нокаутувавши Дональда Серроне, але подальші плани поки неясні. Чемпіон напівсередньої ваги Камару Усман запропонував Конору титульний бій, той промовчав, зате погодився побитися з Андерсоном Сілвою - бійцем, якого сам Макгрегор назвав найвеличнішим.

Зі спортивної точки зору - це абсолютна маячня, але Конор дуже хоче роздобути бій. У промоції, напевно, з цим не погодилися, тому у бійця і UFC могли з'явитися чергові розбіжності, через які Макгрегор перейшов до улюбленої тактики переговорів.

"Привіт хлопці. Я вирішив зав'язати з боями. Дякую всім вам за ці дивовижні спогади. Це було круто", - написав ірландець.

Поки слабо віриться, що Конор реально йде з MMA. Але дуже цікаво буде подивитися, як же сторони розрулять це питання і як Макгрегор заявить про повернення.

Навесні 2016 го Макгрегор зазнав першої поразки в UFC: його задушив Нейт Діас, через що похід Конора до другого титулу був перерваний. Промоушен був готовий організувати негайний реванш, але ірландець все зірвав. Макгрегора так зачепила поразка, що він вирішив реально зосередитися на боях, а не на промо-заходах.

Я вирішив зав'язати з боями. Дякую всім вам за ці дивовижні спогади. Це було круто

Тому він відмовився від відкритого тренування в Лас-Вегасі, а 19 квітня написав: "Настав час іти. Вирішив зробити це, поки молодий. Спасибі за все, побачимося".

Конора вистачило на 2 дні. Він швидко передумав, отримав реванш і переміг Діса.

Другий раз Конор закінчив кар'єру в березні 2019 го. До того моменту він уже став першим в історії чемпіоном UFC у двох дивізіонах, програв нокаутом Флойду Мейвезеру, достроково програв Хабібу Нурмагомедову, а ще двічі став татом і відкрив лінію віскі Proper Twelve.

У той час Макгрегор викликав на бій всіх підряд, радував фотографіями із залу, але образився на промоушен, тому що Дейна Уайт не захотів ділитися акціями. Конор вважав образою бажання промоушена не ставити його в головний бій: ірландець впевнений, що таким чином організація просто розкручує інших бійців за рахунок його імені.

"Хлопці, коротке оголошення. Я вирішив завершити кар'єру в спорті, який називається ММА. Я бажаю всім моїм колишнім колегам успіхів", - написав тоді Конор.

На цей раз Конор протримався 9 днів: "Я хочу рухатися вперед разом з фанатами, яку б релігію вони не сповідували і звідки б не були. Всі релігії закликають нас бути кращими. Цей світ єдиний для всіх. Так що побачимося в октагоні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Я обожнюю росіян – МакгрегорМакгрегорМакгрегор

Макгрегора називають одним із найпопулярніших і найкасовіших бійців. У 2017 році він посів четверте місце у списку найбільш високооплачуваних спортсменів світу Forbes, заробивши $99 млн.

Зараз ви читаєте новину «Макгрегор оголосив про завершення кар'єри. Утретє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі