понеділок, 22 березня 2021 15:54

Магучих може відродити інтерес до легкої атлетики

Магучих може відродити інтерес до легкої атлетики
Ярослава Магучіх стала зіркою світового спорту. Фото: НОК України

7 березня в польському Торуні 19-річна Ярослава Магучих перемогла на чемпіонаті Європи з легкої атлетики в закритих приміщеннях. У секторі стрибків у висоту українці підкорилася висота 2 м.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна отримала суперзірку світового спорту

"Українка Ярослава Магучих, якій у вересні має виповнитися 20 років, є сьогодні не лише лідером національної команди зі стрибків у висоту, чемпіонкою та рекордсменкою України, першою кандидаткою на титул олімпійської чемпіонки на Іграх у Токіо, перенесених з 2020-го на 2021 рік. Ярослава може стати символом відродження популярності легкої атлетики у світі. Королевою цього виду спорту, що прийде на заміну королю – феноменальному ямайському спринтеру Усейну Болту", - написав журналіст Микола Несенюк.

Подробиці читайте в журналі "Країна" від 25 березня 2021 року. Друковану версію можете придбати в точках продажу преси або передплатити. Передплатний індекс - 37278. Ваші враження про журнал надсилайте на адресу: [email protected] або пишіть на сторінці журналу в соціальних мережах http://www.facebook.com/kraina.journal.

Зараз ви читаєте новину «Магучих може відродити інтерес до легкої атлетики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі